Bedrijfsprofiel

Gecertificeerd

Installatiebedrijf OUD is een officieel erkende elektra-, gas-, water- en cv-installateur.
Voor alle onderdelen van onze service zijn wij gecertificeerd volgens de landelijke kwaliteitseisen. Voor onszelf betekent dit een maatstaf voor de kwaliteit van ons werk. Maar nog veel belangrijker: voor onze klanten is dit een garantie voor het hoogstaande niveau van onze werkzaamheden.

Vier decennia ervaring
Installatiebedrijf OUD kan bogen op vier decennia ervaring. Dertig jaar terug zijn we op bescheiden schaal gestart met een elektrotechnisch installatiebedrijf. Al een paar jaar later begon de uitbreiding van ons werkpakket en inmiddels bieden we een complete service: elektra, gas, water, riolering, cv-installaties inclusief onderhoud, sanitair. Alle technische installaties die in een woonhuis voorkomen, kan installatiebedrijf OUD aanleggen.

Uitstekende planning
Bij installatiebedrijf OUD is er één aannemer verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en heeft ook één installateur de supervisie voor alle technische installaties. Dat heeft als groot voordeel dat onze klanten voor allerhande werkzaamheden terecht kunnen op één adres en gedurende de uitvoering te maken hebben met één aanspreekpunt. De praktijk heeft aangetoond dat dit ten goede komt aan de planning en logistiek en zorgt voor een gestructureerde organisatie en een gestroomlijnd werkproces. Dit voorkomt veel stress in de toch al roerige tijden rondom verbouwings- of installatie-werkzaamheden.

Onze showroom, visitekaartje van ons bedrijf
In het bedrijfspand van installatiebedrijf OUD, gevestigd in Barsingerhorn, is een showroom ingericht voor elektra en sanitair. Met verschillende badkameropstellingen geven wij bezoekers een impressie van de mogelijkheden. Ook de meest gangbare modellen van cv-installaties zijn hier te zien, onder meer van de merken Bosch, Nefit, Daalderop, Intergas en Remeha.

Periodiek onderhoud
De service van installatiebedrijf OUD gaat verder dan ‘de deur’. Het houdt niet op bij de aanleg van een cv-installatie, maar onze klanten kunnen ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is een cruciale voorwaarde om cv-ketels, combiketels en warmwatertoestellen in optimale conditie te houden en comfort te waarborgen.

Bij de onderhoudsservice is er keuze uit drie varianten:

 1. GasNed Onderhoud
  Een periodieke onderhoudsbeurt voor veilig en ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten van de periodieke onderhoudsbeurten (uitgezonderd materiaalkosten) zijn voor rekening van de GasNed/installateur
     
 2. GasNed Service Plus
  Periodieke onderhoudsbeurt en verhelpen van storingen. Zowel de periodieke onderhoudsbeurt als het verhelpen van storingen is gratis. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.
      
 3. GasNed All-in
  Periodieke onderhoudsbeurt, het verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen. Het GasNed All-in abonnement is een compleet servicepakket. De GasNed-installateur verricht kosteloos de periodieke onderhoudsbeurten, verhelpt storingen en neemt ook de eventuele materiaalkosten voor zijn rekening.


Snelle service bij storingen
Van alle installaties die wij verkopen hebben we de onderdelen op voorraad, waardoor we snel op mogelijke storingen en calamiteiten kunnen inspelen. Onze onderhoudsmonteur is dagelijks op pad in ons werkgebied rond Alkmaar, Den Helder en Hoorn, zodat we meestal nog op dezelfde dag als de storingsmelding ter plaatse zijn om een adequate oplossing te bewerkstelligen.

Compleet pakket
Tijd is geld! Dat geldt zeker in het tempo van de huidige maatschappij. De ‘alles onder één dak’- aanpak van installatiebedrijf OUD speelt daar gericht op in. Opdrachtgevers kunnen wij ons terecht voor de aanleg van technische installaties voor zowel particuliere woningbouw als utiliteitsbouw, inclusief het onderhoud hiervan. Deze service varieert van het vervangen van cv-ketels tot het aanleggen van complete centrale verwarmingsinstallaties of vloerverwarming. Maar ook het installeren van badkamers of keukens - inclusief bouwkundige werkzaamheden - is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Verder zorgen wij voor de benodigde aanpassingen die samenhangen met verbouwingen of bouwkundige uitbreidingen, zoals serres of erkers. Alles in één hand maakt het gemakkelijker de diverse werkzaamheden uitstekend op elkaar af te stemmen en alles als een goed geolied systeem te organiseren.

Wij dragen een warm hart toe aan een trendy energiebron: houtverwarming
Duurzaam besparen op milieu én in portemonnee
Nog een belangrijk item in deze tijd, is een verantwoorde omgang met het milieu. Dit is ook een belangrijk aandachtspunt in de moderne bedrijfsfilosofie van installatiebedrijf OUD. Daarom hebben wij een nieuwe loot aan de stam van onze dienstverlening toegevoegd: houtverwarming. Maar dan op een innovatieve manier, om te kunnen besparen op milieu én in portemonnee! Een combinatie die wij een warm hart toedragen. Daarom hebben wij houtverwarming opgenomen als vast onderdeel van ons productenpakket. www.houtverwarming.info

Terug naar de oerbron op een ultramoderne manier
Hout als verwarmingsbrandstof is op zich niet nieuw. Kachels en haarden op hout bestaan allang, maar worden slechts zelden gebruikt voor het verwarmen van een volledige woning of kantoorruimte. Die toepassing is nu wel mogelijk dankzij de verbranding van houtblokken, pellets (voorgefabriceerde houtstaafjes gemaakt van afvalhout en zaagsel) of houtsnippers in vastebrandstofketels. Deze centrale verwarming op hout is een trendy en milieubewust alternatieve vorm van energiebenutting. Bovendien bieden de houtgestookte verwarmingsketels een rendement tot 95 procent, wat het mogelijk maakt om minder budget te spenderen aan verwarmingskosten.

Advies van de specialist
Installatiebedrijf OUD is gespecialiseerd in houtverwarming als milieubewuste, vooruitstrevende energiebron. Wij hebben ruime ervaring in het installeren en haarscherp afstellen van houtgestookte verwarmingsinstallaties. In onze showroom in Barsingerhorn staan diverse ketels in werking opgesteld. Wij adviseren u graag ter zake kundig over de mogelijkheden.