CV ketels & onderhoud

Wij verzorgen de complete installatie van een brede range van cv-installaties en de vloerverwarming strikt gescheiden. Dit heeft als grote voordelen: een betere warmteverdeling, minder storingen en een langere levensduur van de cv-ketel.
Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken.

Onderhoudsabonnement

Comfortabele warmte en altijd warm water. Goed onderhoud van uw warmte- en warmwatertoestellen is hierbij van groot belang. Met een onderhoudsabonnement heeft u naar het onderhoud van uw toestellen geen omkijken meer. Bovendien bieden we u een aantrekkelijk tarief.

Ketelcheck

De ketel vormt de spil van de warmte- en waterhuishouding in uw woning. Dan moet hij natuurlijk gewoon goed en zonder problemen functioneren. En als er iets is, dan wilt u dat snel en goed wordt opgelost. Vraag daarom nu de Ketelcheck aan! We geven u een uitgebreid overzicht van de staat en het functioneren van uw ketel en adviseren u over eventuele vervangingen of reparaties.

Saneringsbeurt

Voordat een ketel bij ons in onderhoud genomen kan worden, wordt de installatie conform de nieuwe gasketelwet door ons beoordeeld middels een saneringsbeurt.  Voor deze saneringsbeurt hanteren wij een tarief van € 120. Dit bedrag is exclusief eventueel benodigde materialen. De ketel is dan nog niet bij ons in onderhoud en bij storingen hanteren we andere wachttijden en tarieven dan voor ketels die bij ons in onderhoud zijn via een onderhoudsabonnement.

Voor een goede werking van uw cv- ketel en zekerheid in het geval van een storing aan uw cv-ketel, adviseren wij u een onderhoudsabonnement af te sluiten. Wilt u weten welke onderhoudsabonnementen zijn, kijkt u dan op de website van Abel & Co.

Per 1 januari 2023 gelden er nieuwe tarieven.

Benieuwd naar een offerte?

Heeft u installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op!