Laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Logisch ook, aangezien het een goed en duurzaam alternatief is voor gas, diesel en benzine.

Er zijn dan ook al 120.00 laadpalen in Nederland en dat aantal blijft stijgen. Het aantal aanbieder wordt tegelijkertijd ook groter. Installatiebedrijf OUD heeft zich in deze markt ontwikkeld als onafhankelijke specialist in de wereld van elektrisch rijden. Dat betekent dat we adviseren in keuze van uw laadpaal en de mogelijke subsidies. U kunt bij ons niet alleen een laadpaal kopen, maar wij verzorgen ook de complete installatie indien gewenst. Van laadpaal tot groepenkast. Kort gezegd, wij begeleiden het hele proces zodat u 100% zeker goed zit, zowel thuis, als op uw bedrijfslocatie.

Naast de aanschaf van uw laadstation zijn er vaak een aantal componenten nodig voor het realiseren van uw installatie. Bij een laadpaal thuis is er vaak een aanpassing nodig in uw meterkast, zoals bijvoorbeeld een nieuwe aardlekautomaat of groepenkast uitbreiding. We hebben een selectie van de meest belangrijke producten samengesteld, zodat u naast het aanschaffen van een laadpaal ook alle benodigdheden op een plek kunt vinden. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing, van meterkast tot wandbeugel en van laadkabel of laadpas.

Tips bij het kopen van een laadpaal

De aanschaf van een laadpaal gaat niet over een nacht ijs, net als de aanschaf van een elektrische auto. Er zijn veel verschillende, vaak technische opties die ook nog eens met elkaar moeten werken. Daarom is het fijn om hier met een expert naar te kijken en zo de juiste laadpaal of laadstation te kiezen. De eerste tip is alvast zoveel mogelijk informatie over de eigen situatie te verzamelen:

  • Om welk merk en model auto gaat het
  • Komt het laadpunt thuis of bij het bedrijf
  • Moet de meterkast worden aangepast
  • Voorkeur voor eenvoud of juist digitale functies
  • Is het gewenst om de kosten (automatisch) met de werkgever te verrekenen

Installatiebedrijf OUD kan een advies op maat voor u maken. Wilt u meer informatie, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Benieuwd naar een offerte?

Heeft u installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op!