Over ons

Installatiebedrijf OUD is een officieel erkende installateur op het gebied van duurzame energie, elektra, water en cv-installaties. Wij zijn BRL6000-21 gecertificeerd voor grondgebonden warmtepompen.

Snel Compleet servicepakket

Bij installatiebedrijf OUD kunt u terecht voor een complete service: elektra, gas, water, duurzame installaties, laadstations voor de auto en cv-installaties inclusief onderhoud. Alle technische installaties die in een woonhuis voorkomen, kunnen wij aanleggen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons rekenen op vlotte service. Dagelijks zijn onze onderhoudsmonteurs op pad in ons werkgebied in Noord-Holland. In geval van nood is er altijd een professional bij u in de buurt!

Service en onderhoud

Installatiebedrijf OUD biedt advies, onderhoud en installatie van cv-ketels, boilers, zonneboilers en warmtepompen aan consumenten. Wij weten dat comfort en zekerheid belangrijk zijn. Daarom bieden we verschillende diensten die speciaal gericht zijn op het goed functioneren van uw warmte- en warmwaterinstallaties.

Onderhoudscontract

Comfortabele warmte en altijd warm water. Goed onderhoud van uw warmte- en warmwatertoestellen is hierbij van groot belang. Met een onderhoudscontract heeft u naar het onderhoud van uw toestellen geen omkijken meer. Bovendien bieden we u een aantrekkelijk tarief.