Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u stroom op via uw eigen dak. Zo bespaart u elke dag flink op uw energierekening. Het aanschaffen van een zonnestroominstallatie is een goede investering die u snel terugverdient. Zeker met de huidige prijzen voor stroom.

Bij het selecteren van de beste zonnepanelen voor uw dak komt echter behoorlijk wat kijken. Er zijn immers veel aanbieders op de markt, met een variërend assortiment aan zonnepanelen. De prijzen zijn daardoor scherp en ook de kwaliteit van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink verbeterd. Maar waar dient u nu precies op te letten? En wat zijn de prijzen voor zonnepanelen in uw situatie? Bij verschillende offertes wordt de keuze voor de installateur vaak bepaald door de aangeboden prijs. Terwijl iedereen wel weet dat de goedkoopste natuurlijk niet altijd de beste is. Aangezien een zonnestroominstallatie een lange tijd moet meegaan en in de buitenlucht wordt geplaatst, is de kwaliteit van doorslaggevend belang.

Installatiebedrijf OUD geeft u advies op maat en informeert u goed over de verschillende types omvormers en panelen. Met maar liefst meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies welke zonnepanelen voor uw dak geschikt zijn. Wilt u meer informatie? Vraagt u dan een offerte op maat aan.

Op dit moment is een wachttijd van enkele maanden voor het plaatsen van een installatie. Mede om die reden zoeken wij gemotiveerde zonnepanelen monteurs, met en zonder ervaring om deze wachttijd te kunnen verkorten. Kijk bij de vacatures op onze website en solliciteer!

Benieuwd naar een offerte?

Heeft u installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op!